מצרכים:
- 15 נקניקיות סויה
- 1 בצל
- 4 שיני שום
- כוס טבעות זיתים
- כוס רסק עגבניות או עגבניות מגורדות/מרוסקות
- חצי כוס שמן
- חבילת פסטה
- תבלינים: כפית מלח, פלפל שחור, כפית כמון, כף ראס אל חנות, כף פפריקה, בזיליקום קצוץ (אם יש)
אופן ההכנה:
- קוצצים ומטגנים את הבצל ושיני השום עם שמן.
- חותכים את הנקניקיות לשבבים ומוסיפים לסיר ומטגנים יחד כ-4 דקות
- מוסיפים רסק עגבניות, זיתים, תבלינים ושמן ן-4 כוסות מים רותחים, מערבבין ומרתיחים יחד כ-10 דקות.
- מוסיפים פנימה את הפסטה ומבשלים עד לריכוך הפסטה ואידוי הנוזלים.
- מערבבים בעדינות ומוזגים לצלחות.
בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן