יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

תכינו את הצלחות: בשר ברוטב חצילים ועגבניות

איזה שילוב מטורף בין חצילים אפויים, בשר בקר ועגבניות - מתכון מוצלח וטעים במיוחד!

מצרכים:

  • 2 ק"ג בשר בקר מספר 8/6/5/2
  • 1 חציל גדול
  • 3 עגבניות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • שמן לטיגון
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • תבלינים: כף גדושה פפריקה, כף ראס אל חנות, כפית פלפל שחור, כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את הבשר כשעה וחצי עד לריכוך.
  2. בינתיים פורסים את החציל לפרוסות רוחב ומניחים בקערה עם מלח
  3. מוציאים את השר ופורסים לפרוסות יפות / קוביות
  4. מטגנים בסיר בצל (קוביות או פרוסות) ומוסיפים שום, מניחים מעל את הבשר ולאחר טיגון קל מוסיפים מים רותחים לכיסוי, תבלינים ועוד מעט שמן.
  5. מכניסים את החצילים לאפיה בתנור עד להשחמה קלה
  6. לאחר כחצי שעה של בישול הבשר מוסיפים את הרסק עגבניות, קוביות עגבניות ואת החצילים האפויים. מוודאים שיש דיי מים לרוטב.
  7. מתקנים תיבול ומבשלים יחד עוד כחצי שעה – 40 דקות בהתאם לצורך של הבשר.
  8. בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]