מצרכים:
- 2 ק"ג בשר בקר מספר 8/6/5/2
- 1 חציל גדול
- 3 עגבניות
- 3 כפות רסק עגבניות
- שמן לטיגון
- בצל גדול
- 3 שיני שום
- תבלינים: כף גדושה פפריקה, כף ראס אל חנות, כפית פלפל שחור, כפית מלח
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הבשר כשעה וחצי עד לריכוך.
- בינתיים פורסים את החציל לפרוסות רוחב ומניחים בקערה עם מלח
- מוציאים את השר ופורסים לפרוסות יפות / קוביות
- מטגנים בסיר בצל (קוביות או פרוסות) ומוסיפים שום, מניחים מעל את הבשר ולאחר טיגון קל מוסיפים מים רותחים לכיסוי, תבלינים ועוד מעט שמן.
- מכניסים את החצילים לאפיה בתנור עד להשחמה קלה
- לאחר כחצי שעה של בישול הבשר מוסיפים את הרסק עגבניות, קוביות עגבניות ואת החצילים האפויים. מוודאים שיש דיי מים לרוטב.
- מתקנים תיבול ומבשלים יחד עוד כחצי שעה – 40 דקות בהתאם לצורך של הבשר.
- בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן