מצרכים:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (חצי מיכל)
- 300 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם אגוזים טחונים
- 3 כפות ברנדי / ויסקי / קפה נמס עם מים
- אבקת קקאו לציפוי
אופן הכנה:
- מניחים את השמנת וקוביות השוקולד בקערית מעל קערה עם מי חמים או במקרוגל (כחצי דקה) ומערבבים עד לתערובת חלקה.
- מוסיפים את האגוזים הטחונים והברנדי/ אחר ומערבבים
- מכניסים את הקערה למקפיא למשך 30-60 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומתקשה אבל לא קופאת לגמרי.
- משתמשים בכפית כדי ליצור עיגולים מהשוקולד ומגלגלים אותם במהירות בעזרת הידיים לכדורים קטנים ויפים. מגלגלים באבקת קקאו.
- שומרים במקרר
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן