*תבנית עגולה בקוטר 22 / תבנית מלבנית ח"פ
מצרכים:
לתפוחים:
8 תפוחים זהובים / פינק ליידי / סמיט
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
2 כפית תמצית וניל
לקראמבל:
200 גרם (1 ו1/2 כוס) קמח
200 גרם (1 כוס) סוכר חום
200 גרם מחמאה/מרגרינה קרה מופשרת
קמצוץ מלח
להגשה: גלידת וניל פרווה / קצפת צמחית מוקצפת עם פודינג וניל
אופן ההכנה:
- קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
- מוסיפים סוכר ווניל ומערבבים היטב.
- מכסים את תחתית התבנית בשכבת התפוחים המסוכרים
- קראמבל: בקערה שמים את רכיבי הקראמבל – ומעבדים היטב בידיים לתערובת פירורית.
- מניחים בנדיבות שכבת קראמבל מעל כל שכבת התפוחים ומהדקים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים את הקראמבל במשך 20-25 דקות או עד להזהבה והצטמקות קלה של שכבת התפוחים
- מגישים עם כדור גלידת וניל או קצפת.
חג שמח ובתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן