יום חמישי

|

|

25/09/2025

לאישה החרדית

|

|

|

25/09/2025

|

יום חמישי

הקינוח הכי טוב בחג: קראמבל תפוחים עם גלידת וניל

איזה קינוח נדיר! אני ממליצה להכין אותו בכמות כפולה ולחלק לתבנית נוספת ואז להקפיא שיהיה לכם עוד מהדבר המופלא הזה בתקופה הקרובה
קראמבל תפוחים לראש השנה
קראמבל תפוחים לראש השנה | קרדיט: shutterstock

*תבנית עגולה בקוטר 22 / תבנית מלבנית ח"פ

 

מצרכים:

לתפוחים:
8 תפוחים זהובים / פינק ליידי / סמיט
1 כפית קינמון
4 כפות סוכר
2 כפית תמצית וניל

לקראמבל:
200 גרם (1 ו1/2 כוס) קמח
200 גרם (1 כוס) סוכר חום
200 גרם מחמאה/מרגרינה קרה מופשרת
קמצוץ מלח

להגשה: גלידת וניל פרווה / קצפת צמחית מוקצפת עם פודינג וניל

אופן ההכנה:

  1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים סוכר ווניל ומערבבים היטב.
  3. מכסים את תחתית התבנית בשכבת התפוחים המסוכרים
  4. קראמבל: בקערה שמים את רכיבי הקראמבל – ומעבדים היטב בידיים לתערובת פירורית.
  5. מניחים בנדיבות שכבת קראמבל מעל כל שכבת התפוחים ומהדקים.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. אופים את הקראמבל במשך 20-25 דקות או עד להזהבה והצטמקות קלה של שכבת התפוחים
  8. מגישים עם כדור גלידת וניל או קצפת.

חג שמח ובתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]