קרמבל תפוחים עסיסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print
5 תפוחים סמיט קלופים וחתוכים לחתיכות קטנות עם שתי כפות לימון ו2 כפות סוכר.
לקרמבל 
3 כוסות קמח – כוס מדידה
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
מלית דובדבנים לאפיה
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הקרמבל לתערובת פירורית.
בתבניות אלומיניום קטנות מניחים מעט מהקרמבל
מוסיפים מעל תערובת תפוחים ומעט מלית דובדבנים ומכסים בעוד קרמבל.
אופים עד להזהבה וביעבוע.
בתאבון

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.