מצרכים:
לקבבים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 2 פרוסות לחם טחונות
- 1/2 כוס פירורי מצה או 1 פרוסת לחם נוספת
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
- 2 בצלים בינוניים טחונים
- שמן
- תבלינים: מלח, פלפל, תבלין ראס אל חנות, כף פפריקה מתוקה.
- לתוספת: 2-3 בצלים + כפית פפריקה, מלח.
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הקבבים, יוצרים קציצות ומסדרים בתבנית תבנור מרופדת.
- חותכים את הבצלים הנוספים ומניחים בין הקבבים שבתבנית
- מתבלים במלח ופפריקה ומכניסים לתנור.
- אופים בחום של 220 מעלות למשך כ-35 דקות
- חג שמח ומאושר!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן