מצרכים:
- 1 ק"ג שאריות של עוף או בשר ללא עצם ועור (שעברו בישול)
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- צרור כוסברה / פטרוזיליה / בצל ירוק – קצוץ
- שמן
- חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
- תבלינים: כפית מלח, פלפל שחור, תבלין שווארמה/גריל
- שדרוג אפשרי: פטריות / תירס / רצועות גמבה / קוביות תפו"א
אופן ההכנה:
- נוציא את העוף והבשר שנשארו משבת ונשטוף אותם תחת מים פושרים לניקוי הנוזלים והתיבול.
- נחתוך לקוביות או לפרוסות דקות. נזרוק עורות ועצמות שנשארו מהתבשילים.
- בסיר נטגן קוביות בצל עד להשחמה.
- נוסיף על הבצל את קוביות העוף והבשר, את כוסברה ונתבל ונערבב בזהירות. (אם מוסיפים תפו"א יש להניח אותם יחד עם הבצל כדי שיספיקו להתרכך)
- לאחר כ-10 דקות של הקפצה על אש בינונית-נמוכה נוסיף את הרוטב צילי ונחמם יחד.
- אפשר להוסיף יחד עם הרוטב פטריות או ירק אחר לבחירתכם ולבשל עד להתרככות תוך שמירה על הבשר שלא יחרך.
- הכי טעים לאכול בתוך פיתה טריה עם חומוס וסלט או על אורז או פסטה.
בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן