מה צריך?
1 חבילת פסטה
1 חבילת נקניקיות עוף / פרווה
6 כפות גדושות רסק עגבניות
1 בצל
3 שיני שום
שמן
לתיבול: כף פפריקה ,כפית סוכר, כפית מלח, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל חריף גרוס.
ההכנה:
מבשלים את הפסטה במים ומלח ומסננים. מניחים בצד.
בסיר הפסטה קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום פרוס לפרוסות דקות ומעליו מוסיפים חצי ליטר מים רותחים, רסק עגבניות ותבלינים.
מערבבים עד לקבלת רוטב עגבניות לא סמיך מדיי ולא מרקי (מוסיפים מים לפי הצורך).
פורסים את הנקנקיות לשבבים ומכניסים לרוטב, מבשלים יחד עד לבישול מלא של הנקניקיות. (אם יש לכם קטנים מתחת לגיל 5 בבית, יש לחתוך את הניקנקיות לאורכן למניעת חנק חלילה)
מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים בזהירות. ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הצורך.
בתיאבון ובהנאה!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן