מה צריך?
מגש כנפיים עוף
קטשופ
4-5 תפוחי אדמה
תיבול: כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף תבלין עוף/תבלין שווארמה.
שמן
כוס מים
ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה ופורסים על מגש תנור מרופד. מעליהם מסדרים את הכנפיים(או בין לבין) מזלפים קשטופ מעל הכנפיים ותפוחי האדמה, ומעליו את שאר התבלינים.
מוסיפים מעט שמן ומורחים היטב כך שיגיע עם התיבול לכל התפודים והכנפיים, שופכים כוס מים בתבנית.
צולים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כארבעים דקות. עוקבים שלא מתייבש ומנמיכים לפי הצורך.
בתיאבון!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן