המצרכים:
500-700 גרם שאריות עוף או בשר שהתבשלו ביומיים האחרונים ולא נאכלו ונשמרו בקירור טוב.
1 בצל
1/2 כוס רוטב טריאקי / סויה
1/3 כוס יין אדום יבש/לבו
מלח, פלפל
תבלין שווארמה
3 שיני שום
צרור כוסברה
ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים, בינתיים כשהבצל על האש, שוטפים את חלקי העוף והבשר ומפרידים אותם משאריות של עצמות ועור ושוטפים היטב.
קוצצים את העוף והבשר לחיתוך דק ויפה ומניחים מעל הבצק המטוגן, קוצצים את השום ומוסיפים, כעת מוסיפים את היין והרוטב טריאקי ומתבלים.
מבשלים והופכים תוך כדיי למשך כ- 10 דקות.
מוסיפים את הירק הקצוץ.
אוכלים בפיתה, עם טחינה משובחת וסלט או לצד תוספת אחרת.
תהנו!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן