שבת

|

|

07/12/2024

לאישה החרדית

|

|

|

07/12/2024

|

שבת

אוירה של ים: דג מרלוזה עם תפו"א בתנור | חגית אור

דג מרלוזה הוא קליל ובהכנה בתנור הוא פחות מתפרק. מתכון מיוחד ומגוון עם ניחוח קייצי שמכניס אתכם לאוירה של ים, קיץ ופינוק!
דג עם תפו"א | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

חבילת דגי מרלוזה (כ1.5 ק"ג)

5 תפו"א

כף רוזמרין

3 שיני שום

1 בצל

שמן זית

לימון

תבלינים: מלח, פלפל, תבלין דג, חצי כפית כורכום, כפית כמון

אופן ההכנה:

נשטוף ונחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות (לא חייבים לקלף!) ונסדר על מגש תנור. כך נעשה עם הבצל והשום ונתבל בכל התבלינים ונכניס לתנור ל-20 דקות על חום מירבי.

בינתיים נשרה את הדג במיץ לימון ומעט מלח. נפרוס את הלימון. נוציא את תפוחי האדמה מהתנור ונפרוס מעליהם את הלימון ואת הדגים, נפזר תיבול ונאפה לעוד כ-20 דקות על חום של 200 מעלות.

בהצלחה!!!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים