יום חמישי

|

|

12/12/2024

לאישה החרדית

|

|

|

12/12/2024

|

יום חמישי

בשר שמונה רך במיוחד ברוטב פטריות פיקנטי | חגית אור

מנת בשר בקר מושלמת מבשר שריר עם רוטב פיקנטי שיתן לכם תחושה של ארוחת שף מובחרת
בשר 8 רך במיוחד | קרדיט: shutterstock

המצרכים:

2 ק"ג בשר מספר 8 (שריר הזרוע) עדיף עם שכבת שומן

1 גמבה

1 קופסת פטריות משימורים/מסלסלה

2 בצלים

3 שיני שום

4 עלי דפנה

תבלינים: 2 כפות פפריקה. 2 כפות אבקת מרק. מלח. פלפל שחור. כף כמון.

ההכנה:

מניחים את הבשר בסיר עם מים רותחים שמכסים את הבשר, מוסיפים בצל קטן שלם ועלי דפנה ומרתיחים כשעה על אש גבוהה.

בסיר שטוח ורחב מטגנים בצל שלם גדול. את הבשר שהורתח פורסים (שומרים את המים) ומניחים על הבצל המטוגן, שופכים מעל את המים של הרתיחה עם עלי הדפנה והבצל הקטן.

פורסים את הגמרה לרצועות דקיקות. מתבלים את הרוטב של הבשר ומוסיפים את השום, הפטריות והגמבה.

מבשלים לעוד כשעה וחצי עד לקבלת רוטב חום יפה ובשר רך-רך

מעולה במיוחד להגיש עם קוסקוס או אורז לבן.

בהנאה ובהצלחה!!!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים