כ – 8 מנות
מצרכים:
- 5-6 תפוחי אדמה
- כ- 20 נקניקיות עוף
- תיבול לפירה: שמן, מלח, פלפל, אבקת מרק
- תיבול לנקניקיות: רוטב טריאקי / סויה / אחר
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לחלקים, מבשלים במים רותחים עד לריכוך מלא.
- מסננים את המים ומועכים לפירה, מתבלים ומשמנים.
- מעבירים לתבנית חד פעמית גדולה ומסדרים מעל את הנקניקיות.
- מזלפים מעט רוטב על הנקניקיות ומכניסים לאפיה למשך כ-15 דקות (או עד שהנקניקיות נפוחות ואפויות)
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן