מצרכים:
- 4 מנות דגי מושט (פילה)
- כוס כוסברה קצוצה /שלימה
- 2 בצלים גדולים
- 2 עגבניות גדולות
- תבלינים: כפית ראס אל חנות, חצי כפית תבלין צ'ילי, כפית פפריקה. מלח.
אופן ההכנה:
- מסדרים את דגי המושט בתבנית.
- פורסים את הבצל ואת העגבניות לפרוסות עבות ומניחים מעל הדגים ומעט מתחת.
- מתבלים, מוסיפים את הכוסברה.
- מכניסים לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שהבצל מזהיב והדגים מרוככים.
- יש לשים לב לא לייבש את הדגים, ומייד כשהם אפויים דיי הצורך להוציא מהתנור.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן