יום חמישי

|

|

12/06/2025

לאישה החרדית

|

|

|

12/06/2025

|

יום חמישי

בורקס בשר ענק וחגיגי

ארוחה מושלמת וחגיגית של בורקס בשר ענק שרק תחכו לפרוס אותו ולאכול חם-חם על המגש
בורקס בשר
בורקס בשר | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל

1 חבילת בצק עלים

ביצה (להברשה)

פפריקה

מלח, פלפל

כף אבקת מרק

כף תבלין שווארמה

שמן (לטיגון)

ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים מעט, מוסיפים מעליו את הבשר הטחון ומטגנים אותם יחד. מתבלים ומוסיפים עוד מעט שמן, מערבבים תוך כדי טיגון עד להשחמה.

פותחים את הבצק ומרדדים אותו שהיה דק יותר. ממלאים בשכבת בשר על חצי מרוחב הבצק וסוגרים את הבצק עם החלק הריק כמו צורת מחברת. מהדקים בקצוות לכל האורך היטב.

מורחים ביצה מעל (אפשר לפזר שומשום) ומכניסים לאפיה עד להשחמה ואפיה מלאה של הבצק.

מגישים את המגש עם הבורקס בשלמותו לשולחן ופורסים למנות לכל הרוחב.

(ניתן לחלק את הבשר לשני חלקים וליצור מלכתחילה שני בורקסים דקים יותר הנחתכים למנות קטנות יותר).

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים