כל התוכן המעניין לאישה החרדית
שבת
|
י״ב בניסן ה׳תשפ״ד
|
20/04/2024

בורקס בשר ענק וחגיגי

ארוחה מושלמת וחגיגית של בורקס בשר ענק שרק תחכו לפרוס אותו ולאכול חם-חם על המגש
בורקס בשר
בורקס בשר | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

1 ק"ג בשר טחון

1 בצל

1 חבילת בצק עלים

ביצה (להברשה)

פפריקה

מלח, פלפל

כף אבקת מרק

כף תבלין שווארמה

שמן (לטיגון)

ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים מעט, מוסיפים מעליו את הבשר הטחון ומטגנים אותם יחד. מתבלים ומוסיפים עוד מעט שמן, מערבבים תוך כדי טיגון עד להשחמה.

פותחים את הבצק ומרדדים אותו שהיה דק יותר. ממלאים בשכבת בשר על חצי מרוחב הבצק וסוגרים את הבצק עם החלק הריק כמו צורת מחברת. מהדקים בקצוות לכל האורך היטב.

מורחים ביצה מעל (אפשר לפזר שומשום) ומכניסים לאפיה עד להשחמה ואפיה מלאה של הבצק.

מגישים את המגש עם הבורקס בשלמותו לשולחן ופורסים למנות לכל הרוחב.

(ניתן לחלק את הבשר לשני חלקים וליצור מלכתחילה שני בורקסים דקים יותר הנחתכים למנות קטנות יותר).

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני 2 ימים

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני 2 ימים

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 3 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 3 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 3 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 4 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 4 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 5 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 5 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 5 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 5 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 5 ימים

|

0