מצרכים:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל
1 חבילת בצק עלים
ביצה (להברשה)
פפריקה
מלח, פלפל
כף אבקת מרק
כף תבלין שווארמה
שמן (לטיגון)
ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים מעט, מוסיפים מעליו את הבשר הטחון ומטגנים אותם יחד. מתבלים ומוסיפים עוד מעט שמן, מערבבים תוך כדי טיגון עד להשחמה.
פותחים את הבצק ומרדדים אותו שהיה דק יותר. ממלאים בשכבת בשר על חצי מרוחב הבצק וסוגרים את הבצק עם החלק הריק כמו צורת מחברת. מהדקים בקצוות לכל האורך היטב.
מורחים ביצה מעל (אפשר לפזר שומשום) ומכניסים לאפיה עד להשחמה ואפיה מלאה של הבצק.
מגישים את המגש עם הבורקס בשלמותו לשולחן ופורסים למנות לכל הרוחב.
(ניתן לחלק את הבשר לשני חלקים וליצור מלכתחילה שני בורקסים דקים יותר הנחתכים למנות קטנות יותר).
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן