יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

כיסוני בשר מיוחדים מהמטבח הבוכרי / אילנה קאיקוב

אם ממש חשוב לכן לדעת איך הוגים את שם המתכון הזה בבוכרית אז זה: גוגגיג׳ה
הצלחת לומר? בטוח תצליחי להכין:)
מצרכים לבצק
1 קג׳ קמח
כפית מלח
כפית שמרים יבשים
כף סוכר
2.5-3 כוסות מים פושרים בכוס חד פעמית לשתיה קרה
ללוש לבצק גמיש וחלק ( אם הבצק דביק להוסיף עוד קמח)
להניח למנוחה של רבע שעה

מצרכים למילוי
800 גר׳ בשר מס׳ 2 קצוץ דק
1.300 קג׳ בצל קצוץ
חצי כוס שמן
מלח פלפל
לערבב ולהניח למיזוג טעמים כרבע שעה

לחלק את הבצק ל-4
ליצור נקניק ולחלק ( כמו בתמונה)
לרדד לעיגולים ולסגור קצוות למשולש,
להניח הפוך על התבנית
למרוח בביצה ולפזר שומשום וקמח
לאפות בתנור מחומם מראש 200 מעלות כ- 40 דקות ועד הזהבה
בהצלחה❤️
אם תלחצי כאן תוכלי לעקוב אחרי הסטטוסים של אילנה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

3 תגובות

  1. הארה חשובה
    ל ההלכה בורקס משולש הוא בד"כ חלבי כדי להבדילו מפרווה ובשרי
    כך קבעו ברבנות .
    אני מכירה בוכרים ויודעת שזוהי הצורה המסורתית של המאכל במדהים הזה אבל…..
    הלכה זו הלכה
    ותודה על מתכון קל ונהדר

    1. הצורה המקורית עיגול…
      לא חובה לעשות משולש אני בדרך כלל עושה עגול הרבה יותר מהר בקיפול…. והטעם לא פחות טעים……

  2. אחד הדברים הטעימים ביותררררר
    הצורה המקורית של זה זה צורת עיגול שסוגרים כמו שק מיוחד כזה.
    אפשר לעשות גם על בסיס פרווה מילוי של פטריות קצוצות ובצל מטוגנים ותפוחי אדמה מרוסקים מעורבב יחד.
    יוצא טעים מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים