לקציצות:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
כפית פלפל שחור
כפית כמון
לרוטב:
1 בצל
3-4 תפו"א
1/2 כוס שמן לתיבול
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
קרדיט: מירב מלכה
אופן ההכנה:
מטגנים בצל אחד בסיר. את כל חומרי הקציצות מערבבים לעיסה אחידה ומכדדרים לקציצות.
מניחים בסדר רץ קציצה ותפוחי אדמה.מוסיפים מים עד לגובה ¾מהתפוחי אדמה והקציצה.
ממלאים בכוס 1/2 כוס שמן ולהוסיף תבלינים:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מערבבים היטב ושופכים מעל הכל.
מכסים את הסיר ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
בהצלחה!!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן