יום ראשון

|

י״ב באלול ה׳תשפ״ד

|

15/09/2024

לאישה החרדית

|

י״ב באלול ה׳תשפ״ד

|

|

15/09/2024

|

יום ראשון

עראייס בייתי לארוחה באוירה אחרת

את רוצה להכין ארוחה לא שגרתית אבל גם לא מסובכת. כזו שתשאיר טעם של תקופה שמחה אבל שתשאיר את המטבח נקי כמה שאפשר... עראייס על מחבת פסים הוא המתכון שמתאים לך בדיוק!
| קרדיט: shutterstock
מצרכים:
10 פיתות
850 גרם בשר בקר טחון (או מעורב עם הודו/עוף)
1 בצל קצוץ דק
1 פיטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל
כמון
תבלין ראס אל חנות / תבלין לקציצות / תבלין לסטייק.
כפית פפריקה.
מעט שמן זית/קנולה לשימון הפיתות.
ההכנה:

מערבבים את הבר הטחון עם הבצל, הפיטרוזילייה והתבלינים לעיסה אחידה.

ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר (ללא בישול מקדים) ומשמנים משני הצדדים בשמן זית.

מחממים מחבת פסים על אש גבוהה (ללא שמן) וכשהמחבת חמה מניחים עליה את חצאי הפיתות וצורבים 2-3 דקות מכל צד. הופכים את חצי הפיתה על הצד הפתוח וצורבים כדקה.

לא חובה – לאחר הצריבה במחבת, מניחים את חצאי הפיתות על נייר האפיה ומכניסים לתנור חם למשך 10 דקות.

מוציאים, חוצים כל חצי פיתה לשני רבעים ומגישים.

עם טחינה וסלט חי – ויש לכם ארוחה מפוארת שתשאיר לכם הוואי מדהים בבית

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים