תמונה: מירב מלכה
לבסיס:
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2כפות מים קרים
הבלילה:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות
2 כפות קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות מים
כף שום כתום
2ביצים
ההכנה :
הכנת הבצק: מעבדים את כל החומרים ומשטחים בתבנית. מכניסים להקפאה למשך 30 דקות ואופים במשך 10 דקות בחום של 180 מעלות.
הכנת המילוי: מטגנים את הבצל ואת הפטריות ומוסיפים בהדרגה את הקמח ואת המים. מקררים ואז מוסיפים את הביצים והתבלינים. שופכים את הבלילה לתוך קערת הבצק שהוכנה מראש.
אופים על 180° למשך 25 דקות.
בהצלחה!