מצרכים:
- 260 גרם קמח לבן
- 100 גרם מחמאה מומסת
- חצי כוס מים
- 180 מ"ל מיץ תפוזים
- כף וחצי אבקת אפיה
- מעט תמצית שקדים
- 3 ביצים
- כוס סוכר לבן
- 4 אגסים מקולפים וחתוכים לרצועות + כף קינמון + כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
- מחחמים תנור ל-170 מעלות
- בקערת המיקסר, מקציפים את הביצים בשלמותן יחד עם הסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- את יתר החומרים, פרט לאגסים, לקינמון ולוניל. מערבבים יחד בקערה נוספת ומערבבים בזהירות עם תערובת הביצים.
- בקערה נפרדת מערבבים את האגסים יחד עם הקינמון ותמצית וניל.
- מעבירים את התערובת הנוזלית לתבנית אפייה, מסדרים יפה את האגסים ומפזרים פרוסות שקדים.
- מכניסים לאפייה בחום של 170 מעלות כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










