לכדורי גבינה:
300 גרם בסקויטים
50 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינה
1/2 כוס סוכר
לציפוי חום:
קליק סגול
100 גרם שוקולד חלב חום
לציפוי לבן:
קליק ורוד
100 גרם שוקולד לבן
קרדיט: שושי סירקיס
אופן ההכנה:
מרסקים במעבד מזון את הבסקויטים ומערבבים עם שאר החומרים לעיסה אחידה ויוצרים עיגולים יפים בגודל של כדור שוקולד.
קרדיט: שושי סירקיס

קרדיט: שושי סירקיס

קרדיט: שושי סירקיס
מקפיאים כשעה להתייצבות.
ממיסים את השוקולד של כל ציפוי בצלחת נפרדת (שוקולד+קליק)
קרדיט: שושי סירקיס

קרדיט: שושי סירקיס
טובלים כל כדור בצבע שבוחרים ומעבירים להקפאה נוספת או שומרים במקרר.
קרדיט: שושי סירקיס

קרדיט: שושי סירקיס

קרדיט: שושי סירקיס
בהצלחה ובהנאה!!
לשושי סירקיס אתר לייף סטייל ותוכן ייחודי.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן