חומרים
50 ג' שוקולד מריר
2 כפות גדושות שוקולית
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
2 כפיות א. אפיה
1/2 כטס שמן
3/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
ציפוי שוקולד (לא חובה) :
100 ג' שוקולד מריר
חצי כוס ריץ פרווה
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במיקרוגל, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים כולל השוקולד המומס ולערבב עד שהבלילה אחידה.
למלא תבנית שקעים עד 3/4 גובה ולאפות ב 180 מעלות בסביבות 15 דקות.
להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את המאפינס.
תגובה אחת
עוגה בקלי קלות, בשביל להכין ברגע האחרון……
טעימה ואורירית מאד.