מצרכים:
- 1/2 ק"ג קינואה
- 1 קופסת גרגירי חומוס / 3 כוסות חומוס מבושל קפוא
- 4 שיני שום קצוצות לקוביות קטנות
- שמן
- צרור כוסברה
- תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל, כף תבלין שום.
אופן ההכנה:
- מבשלים את הקינואה למשך כ-15 דקות עם מעט מלח ושמן במים רותחים.
- כשהיקנואה מתרככת ונמתפחת מעט מסננים מהמים ומשאירים ממש מעט,
- מוסיפים את גרגירי החומוס, התבלינים, כוסברה קצוצה ושיני שום קצוצות.
- מערבבים בזהירות ומבשלים עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










