מצרכים:
- 520 גרם טונה (כ-4 קופסאות אישיות)
- מלח
- שמן
- אריסה
- 2 בצלים גדולים
- מיונז (אפשרי)
- תבלינים: תבלין שווארמה /תבלין דג, מלח, פלפל שחור, מעט פפריקה או כורכום לצבע יפה.
- לתוספות: צ'יפס ביתי, טחינה, חמוצים, פיתות טריות
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים בשמן עד להשחמה.
- מוסיפים עליהן את הטונה ומתבלים, מוסיפים אריסה ומערבבים.
- מטגנים יחד כ-7 דקות עד לספיגת הטעמים.
- עכשיו לשוס: ממלאים את הפיתות הטריות מתערובת הטונה, אפשר קודם לערבב אותה עם מעט מיונז לקבלת מרקם עדין, מזלפים טחינה, מוסיפים חמוצים וצ'יפס
- ויאללה, תהנו!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










