יום ראשון

|

|

09/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

09/11/2025

|

יום ראשון

לסעודת מלווה מלכה: סלט ירקות מוקפצים על בסיס פסטו

מתכון עם מגוון אפשרויות כדי לפנק את עצמכם, והכי חשוב: אל תשכחו לקחת את הביסים עם חפירה קטנה בתחתית הצלחת :)

מצרכים:

  • 4-5 כפות גדושות טחינה / גבינת לאבנה / חומוס
  • 4 כפות פסטו
  • חופן עלי חסה קצוצים
  • ניתן לשלב עלי בייבי ועוד…למוקפצים: 
  • 8 עגבניות שרי
  • פטריות שלימות
  • חצי בטטה או בטטה קטנה (לא חייבים)
  • 10 פרחי כרובית
  • לתיבול: מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל 

אופן ההכנה:

  1. בווק או במחבת מחממים שמן זית ומתחילים להקפיץ קוביות בטטה.
  2. מוסיפים את פרחי הכרובית ואת הפטריות וממשיכים להקפיץ, מוסיפים את העגבניות.
  3. מתבלים במלח ומעט פלפל וכשכל הירקות רכים, מורידים מהאש.
  4. בצלחת גדולה מסדרים טחינה ומורחים יפה בתחית הצלחת, מזלפים 3 כפות פסטו
  5. שופכים מעל את החסה הקצוצה ומעליה את הירקות המוקפצים
  6. מוסיפים עוד פסטו מלמעלה.

מערבבים ואוכלים בהנאה!

 

בתיאבון!

 

הערות: 

  • אפשר לשים בתחתית הסלט כל ממרח או גבינה שאוהבים ומשתלבים היטב עם הפסטו
  • ניתן לשלב בסלט סוגי גבינות קשות או כדורי מוצרלה
  • ניתן לגוון בסוגי הירקות: זיתים, ברוקולי, גמבה, בצל סגול, שום קונפי ועוד…

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]