מצרכים:
- 4-5 כפות גדושות טחינה / גבינת לאבנה / חומוס
- 4 כפות פסטו
- חופן עלי חסה קצוצים
- ניתן לשלב עלי בייבי ועוד…למוקפצים:
- 8 עגבניות שרי
- פטריות שלימות
- חצי בטטה או בטטה קטנה (לא חייבים)
- 10 פרחי כרובית
- לתיבול: מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל
אופן ההכנה:
- בווק או במחבת מחממים שמן זית ומתחילים להקפיץ קוביות בטטה.
- מוסיפים את פרחי הכרובית ואת הפטריות וממשיכים להקפיץ, מוסיפים את העגבניות.
- מתבלים במלח ומעט פלפל וכשכל הירקות רכים, מורידים מהאש.
- בצלחת גדולה מסדרים טחינה ומורחים יפה בתחית הצלחת, מזלפים 3 כפות פסטו
- שופכים מעל את החסה הקצוצה ומעליה את הירקות המוקפצים
- מוסיפים עוד פסטו מלמעלה.
מערבבים ואוכלים בהנאה!
בתיאבון!
הערות:
- אפשר לשים בתחתית הסלט כל ממרח או גבינה שאוהבים ומשתלבים היטב עם הפסטו
- ניתן לשלב בסלט סוגי גבינות קשות או כדורי מוצרלה
- ניתן לגוון בסוגי הירקות: זיתים, ברוקולי, גמבה, בצל סגול, שום קונפי ועוד…
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










