חומרים:
חצי חבילת פסטה מבושלת.
1/4 שורש סלרי קלוף.
4 שיני שום
חופן אגוזי מלך שלמים קלופים.
4 גבעולי בצל ירוק.
2 כפות חמאה.
1 מיכל שמנת מתוקה 38%.
מלח ואגוז מוסקט.
אופן הכנה:
חותכים את השורש לקוביות קטנטנות.
פורסים את השום לאורך.
שוברים את האגוזים גז.
את הבצל הירוק חותכים ל 4 בערך…
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומטגנים את הסלרי.
אח"כ מוסיפים את השום והאגוזים.
שופכים את השמנת המתוקה והתבלינים ומרתיחים כחמש דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק.
מערבבים עם הפסטה.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
למה לא מחליפים מתכונים תודה
צודקת!
טעיםםםם אששששששששש
עשיתי יצא ממש טעים