לבלילת הבלינצ'ס:
2 כוסות קמח.
4 ביצים.
4-5 כוסות חלב.
1 כף סוכר.
2 כפות שמן רגיל.
1 שקית סוכר וניל.
למילוי גבינה:
750 גרם גבינה לבנה 9%.
4 כפות פודינג וניל.
3 כפות אבקת סוכר.
1 כפית תמצית וניל.
4 כופות שמנת מתוקה לא מוקצפת.
(אפשר להוסיף חופן צימוקים/ חמוציות/ אוכמניות מיובשות).
אופן הכנה:
את כל חומרי הבלילה של הבלינצ'ס מכניסים למעבד מזון.
מעבדים לתערובת חלקה ללא גושים.
מחממים מחבת בקוטר 22/20.
יוצקים מהתערובת (כמות של 3/4 כף הגשה).
משטחים על המחבת.
ברגע שהבלינצ'ס נפרד מהדפנות של המחבת בקלות לשחרר לצלחת. אין צורך להפוך.
להכנת המילוי:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
שמים כף גדושה מהמלית בתחילת עלה הבלינצס.
לקפל משני הצדדים על תחילת המלית ואז לגלגל לרול
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
4 או חמש כוסות חלב בבלילה? הגיוני?
שימו לב הרבה פעמים אתם מעלים מתכונים אבל כשיש שאלות אין מענה זה מאכזב!
לא ברור כמה שמנת מתוקה.כפות או כוסות?
כמה בלינצס יוצא?
נשמע טעים???
מענין לנסות!!!!
הי אני שדרגתי את המלית המסתי ממרח לוטוס עם קצת שמן וערבבתי יצא מושלם
פשוט אצלינו אוהבים מאוד לוטוס?
הכנתי ויצא מעןלה
תודה רבה לכם!!