הטריק לקסטות אוריאו-שוקולד נפלאות!/ סיון לוי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

48 יח' ביסקוויט קסטה (יוצא 24 יח)

למילוי:
450 מל שמנת מתוקה
350 גרם חלב מרוכז
60 גר גבינת שמנת/ סקי בטעם וניל
2-3 כפות ממרח פסק זמן/ אגוזים
5-6 עוגיות אוראו טחונות דק

אופן ההכנה:

אין לכם חלב מרוכז? אפשר להכין בבית
חלב מרוכז תוצרת בית:
1 ליטר חלב
400 גרם סוכר

אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית עבה מביאים לסף רתיחה ומנמיכים אש. מבשלים לפחות 45 דקות על אש נמוכה להצטמצמות
לקראת סוף התהליך ממיסים 3/4 כוס חד פעמי קונפלור במעט חלב שאין גושים שופכים לתערובת החמה ולא מפסיקים לטרוף התערובת מתעבה לאט לאט. מבשלים עד לסמיכות הרצויה. מסירים מהאש ומוסיפים 50 גר חמאה מערבבים היטב ומחלקים לקופסאות למקפיא
תהנו❤️

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן