לתחתית:
להכין גנאש
להמיס חב' שוקולד חלב עם שברי עוגיות
ו 100 גרם שמנת מתוקה
לזלף בתחתית הכוס.
ולהשאיר מעט לשכבה עליונה.
למוס נוגט:
להמיס 200 גרם שוקולד מריר
להקציף
400 מ"ל שמנת
מתוקה למרקם יוגורט ולקפל לתערובת השוקולד
להוסיף 3 כפות ממרח נוגט.
ולזלף על השוקולד בתחתית
לאחר זילוף המוס על השוקולד בתחתית הכוס יש לזלף שכבת שוקולד נוספת ולפזר שיברי מקופלת.
בהצלחה
Merav 
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











