החומרים:
לשכבת קוקוס
130 גרם שוקולד לבן
80 גרם שמנת מתוקה או צמחית
180 גרם שמנת מתוקה או צמחית
3 כפות פודינג וניל
כוס קוקוס
לשכבת שוקולד:
180 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
אופן ההכנה:
לקוקוס:
מחממים 80 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. יש לטחון בבלנדר יד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
את שאר השמנת מקציפים ומוסיפים את הפודינג.
לתוך השמנת מוסיפים בתנועות קיפול את הגנאש ואת הקוקוס.
מזלפים לצינורות ומקפיאים.
לשוקולד:
מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים בבלנדר כדי ליצור עיסה חלקה ואחידה.
מוסיפים את הפתיבר ומשטחים על תבנית.
מקררים את העיסה כ-20 דקות ואז מעמידים בקצה השוקולד גלילי קוקוס ומגלגלים סביבם את השוקולד. חותכים לגודל המתאים ומגלגלים בקוקוס.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
לא הבנתי איך מקפיאים את הקצפת וניל-מזה צינורות קוקוס?
איך אפשר להכין בגירסה פרווה