יום שישי

|

|

17/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/10/2025

|

יום שישי

כל הטוב בבת אחת: סושי שוקולד עסיסי

החומרים:

לשכבת קוקוס

130 גרם שוקולד לבן

80 גרם שמנת מתוקה או צמחית

180 גרם שמנת מתוקה או צמחית

3 כפות פודינג וניל

כוס קוקוס

לשכבת שוקולד:

180 גרם שוקולד מריר

250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

200 גרם פתיבר מרוסק דקדק

אופן ההכנה:

לקוקוס:

מחממים 80 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. יש לטחון בבלנדר יד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

את שאר השמנת מקציפים ומוסיפים את הפודינג.

לתוך השמנת מוסיפים בתנועות קיפול את הגנאש ואת הקוקוס.

מזלפים לצינורות ומקפיאים.

לשוקולד:

מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים בבלנדר כדי ליצור עיסה חלקה ואחידה.

מוסיפים את הפתיבר ומשטחים על תבנית.

מקררים את העיסה כ-20 דקות ואז מעמידים בקצה השוקולד גלילי קוקוס ומגלגלים סביבם את השוקולד. חותכים לגודל המתאים ומגלגלים בקוקוס.

בתאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]