הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן
כ- 6 צנצנות בינוניות / 10 כוסיות קטנות
החומרים:
1/2 חבילה וופלים לואקר בטעם שוקולד (אריזה חומה)
כוס מים רותחים
כף נס קפה נמס
קרם
1 שמנת מתוקה
1 גבינת שמנת בטעם טבעי
1 חב' פודינג וניל
חצי כוס סוכר
לפידור
2 כפות קקאו
חותכים את הוופלים לרוחבם כך שיכנסו לתחתית הכוסיות.
מכינים קערה קטנה עם המים הרותחים והקפה נמס וטובלים את הוופלים בקפה ומניחים בתחתית כל כוסית.
מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים מהקרם מעל הוופלים שבתחתית הכוסיות.
מפדרים במעט קקאו.
חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.
מגישים קר.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
7 תגובות
זה טוב גם אחרי יומיים במקרר?
בהחלט
בהצלחה
אפשר לעשות את זה פרווה?
טעים מאד ממליצה
מצטערת לבאס לואקר לא כשר…איך קרתה תקלה שהגיע למתכון באתר חרדי?…
יש בהחלט וופלים לואקר כשרים בכשרות מנצ'סטר.
בהצלחה!
כדאי לבדוק לפני שפוסלים אתר חרדי כי יש לזה כשרות מצויינת לפחות שנה