טירמיסו לואקר בשילוב נדיר של טעמים!/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן 

כ- 6 צנצנות בינוניות / 10 כוסיות קטנות

החומרים:

 1/2 חבילה וופלים לואקר בטעם שוקולד (אריזה חומה)

כוס מים רותחים

כף נס קפה נמס

קרם
1 שמנת מתוקה

 1 גבינת שמנת בטעם טבעי

 1 חב' פודינג וניל

חצי כוס סוכר


לפידור
כפות קקאו

אופן ההכנה:

חותכים את הוופלים לרוחבם כך שיכנסו לתחתית הכוסיות.

מכינים קערה קטנה עם המים הרותחים והקפה נמס וטובלים את הוופלים בקפה ומניחים בתחתית כל כוסית.

מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף.

מזלפים מהקרם מעל הוופלים שבתחתית הכוסיות.

מפדרים במעט קקאו.

חוזרים שוב על השכבות, לואקר טבולים בקפה, קרם וקקאו.

מגישים קר.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

7 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.