יום שישי

|

|

17/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/10/2025

|

יום שישי

פררו רושה בהכנה ביתית/ תהילה אביטן

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן 

תכינו ותתכוננו לצבור מחמאות!


החומרים:

250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים מכל סוג
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה 
100 גרם אגוזי לוז קלויים 


לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו (אפשר להמיר בשמן קוקוס)
60 גרם ברס (שברי אגוזי לוז מקורמלים)

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. 

מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.

מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים. 


הכנת הציפוי:

ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.

 עוטפים בעטיפות זהב או מכניסים לתוך מנג'טים.

לעצלנים-אפשר פשוט להגיש ככה.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

4 תגובות

  1. הי אני באמצע הכנה . לא היה לי שמן קוקוס או חמאת קקאו שמתי מעט מרגרינה ושמן והשוקולד לא מספיק נוזלי בשביל לטבול מה אפשר להוסיף

  2. ואהוווווווו
    תודה על המתכון!!!!!!!!!!!
    הכנתי ויצא מושלםםם
    אין אחד שלא התלהב–
    התחסל פה בשניותתת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]