החומרים:
10 תמרים, עדיף מזן מג'הול
כוס (חד פעמית של שתיה קרה) של שקדים טחונים
2 כפיות קקאו
4 חופנים של אגוזי מלך טחונים
כפית סילאן
לציפוי: קוקוס
אופן ההכנה:
חוצים כל תמר ובודקים אותו מול האור.
משרים את התמרים במים רותחים במשך כ-10 דקות
מקלפים את התמרים, מניחים בקערה ומועכים עם האצבעות.
מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהקוקוס ומערבבים לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים ומגלגלים כל כדור בקוקוס
שומרים במקפיא
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
זה טעים!!! הכנו כאלה בפסח וזה מעדן ממש!
עשינו אפילו קל יותר- הכנסנו למעבד מזון בלי להשרות את התמרים לפני והוספתי בערך כף סילאן שיעזור לזה להתערבב בקלות עותר