*5 ביצים להפריד ולהקציף עם
*5 כפות סוכר.
*להוסיף את החלמונים
*4 כפות שמן
*1כף מיץ לימון
*כפית אבקת אפיה
*5 כפות גדושות של קמח
אופן ההכנה:
לשמן היטב את הניר אפיה לשפוך את הבלילה ולאפות 10 דקות על 180°
לאחר האפיה להוציא ולגלגל את הרולדה יחד עם הניר אפיה להשאיר מגולגל עד שזה מתקרר.
לאחר מכן להקציף שמנת מתוקה(או ריץ) עם פודינג וניל
להמיס 100 גרם שוקולד לבן
ו30 גרם שמנת מתוקה
לערבב ולאחד הכל יחד.
*לפתוח את הרולדה להוסיף את הקרם ולגלגל חזרה.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
לקישוט- צובעים 3 כפות מבלילת הרולדה בורוד בעזרת צבע מאכל, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על נייר האפיה.
מקפיאים את התבנית עם הנקודות למשך כחצי שעה ואח"כ מורחים על הנקודות את יתר הבלילה ואופים כרגיל
(לא אני כתבתי את המתכון)
איך עושים את הנקודות האדומות על הרולדה?