יום רביעי

|

|

22/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/10/2025

|

יום רביעי

רולדה עם מילוי קרם שוקולד לבן /מירב מלכה 

*5 ביצים להפריד ולהקציף עם

*5 כפות סוכר.

*להוסיף את החלמונים

*4 כפות שמן

*1כף מיץ לימון

*כפית אבקת אפיה

*5 כפות גדושות של קמח

אופן ההכנה:

לשמן היטב את הניר אפיה לשפוך את הבלילה ולאפות 10 דקות על 180°

לאחר האפיה להוציא ולגלגל את הרולדה יחד עם הניר אפיה להשאיר מגולגל עד שזה מתקרר.

 

לאחר מכן להקציף שמנת מתוקה(או ריץ) עם פודינג וניל

להמיס 100 גרם שוקולד לבן 

ו30 גרם שמנת מתוקה 

לערבב ולאחד הכל יחד.

*לפתוח את הרולדה להוסיף את הקרם ולגלגל חזרה. 

בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

  1. לקישוט- צובעים 3 כפות מבלילת הרולדה בורוד בעזרת צבע מאכל, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על נייר האפיה.
    מקפיאים את התבנית עם הנקודות למשך כחצי שעה ואח"כ מורחים על הנקודות את יתר הבלילה ואופים כרגיל
    (לא אני כתבתי את המתכון)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]