להכנה עם הילדים: עוגיות שוקולד ועדשים / רותיז

שיתוף ב email
שיתוף ב print

המידות לפי כוס חד פעמי חם 

200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

1/2 כוס סוכר לבן

1/2 כוס סוכר חום

1 ביצה

1 חלמון

1 כפית תמצית וניל

2 ורבע כוסות קמח

1 כפית סודה לשתיה

1/3 כוס קקאו

1/4 כפית מלח

עדשים לקישוט

אופן ההכנה:

הקציפי את החמאה והסוכרים עד לקבלת קרם חלק

הוסיפי את הביצים, תמצית וניל, קמח, סודה לשתיה, קקאו ומלח

ערבלי עד לקבלת עיסה אחידה

בידיים מעט רטובות צרי עיגולים ומחצי אותם לעוגיות

קשטי בעדשים

הכניסי לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, 10 דקות אפיה.

שימי לב! העוגייה יוצאת רכה מהתנור ומתייצבת לאחר התקררות. חלצי מהתבנית לאחר התקררות לטמפרטורת החדר.

 

בהצלחה!!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.