חומרים:
300 גר שוקולד מריר
חצי כוס מים
8 חלבונים
3/4 כוס סוכר
2 חבילות ריצ' (רגילות)
5 כפות סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
9 כפיות קפה
3 כפות ליקר (בננה או רום)
רבע כוס מים
2 שורות ביסקוויטים חום
100 גר' קוקוס
תהליך ההכנה:
300ג'ר שוקולד + חצי כוס מים -להמיס בסיר
8חלבונים+3/4כוס סוכר להקציף
ואת החלמונים להוסיף לשוקולד
*לאחד את הקצף עם תערובת השוקולד ולשטוח על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
*לאפות על 180 מעלות רבע שעה
*להקציף 2ריצ
+5כפות סוכר
1חב'אינסטנט פודינג וניל
3כפיות קפה
3כפות ליקר בננה או רום
רבע כוס מים
חצי מורחים על הבסיס האפוי כשהוא קר
טובלים בסקויטים (גדולים של גטניו בצבע חום)
בכוס מים רותחים+6כפיות קפה
מניחים על הקציפה המרוחה ועל זה מורחים את הקציפה הנותרת
*משחימים במחבת 100גר קוקוס (בלי שמן)
ומפזרת על העוגה מלמעלה
מקפיאים חצי שעה שייתיצב ולחיתוך מדויק של 2*2 ס"מ בערך…
בהצלחה!











תגובה אחת
איזה כוס מדובר?