חומרים
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס קמח + 4 כפות נוספות
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
אגוזים גרוסים לפי הטעם
אופן ההכנה
1. להמיס שוקולד ושמן, לטרוף את הביצים ולהוסיף לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, להוסיף את הסוכר חום והסוכר וניל ,מלח ובסוף את הקמח.
2. להשאיר 2 כפות מהשוקולד צ'יפס ואת השאר לערבב עם השוקולד. לפזר מעל את שארית השוקולד צ'יפס.
3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
4. לצנן ולחתוך ריבועים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
תודה רבה הכנתי ויצא מושלם .
רק האגוזים והשקלד צ'יפס נשארו למעל העוגה .
את יודעת למה ?
איך עושים את הפסים היפים הללו מעל העוגה? מאיזה חומר זה?
תודה רבה! מתכון נפלא.
איזה גודל תבנית?
תבנית רגילה
ואם רוצים שיצא יותר גבוה אז תבנית אינגלישקייק
הגובה תמיד לבחירתך
בהצלחה!