לחתוך חזה עוף לרצועות ארוכות.
לרוטב:
2 כפות שמן זית
½כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה פפריקה
1 כפית תבלין על האש
1 כפית סילאן
להשרות את קוביות חזה עוף ברוטב במקרר .
להוציא ולשפד בצורה כזו: לגלגל את הרצועות של החזה עוף לצורת שבלול ולשפד.
בין שבלול אחד לשני ניתן להוסיף ירק שאוהבים כמו בצל/תפו"א/קישוא ועוד.
הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה על להבה בינונית .
להפוך מידי פעם עד שהחזה מוכן.
אופציה נוספת לשמן תבנית ולהכניס לתנור לאפיה על 180° .
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן