שבת

|

|

18/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

18/10/2025

|

שבת

חזה עוף בשיפוד/ מירב מלכה

לחתוך חזה עוף לרצועות ארוכות.

לרוטב:

2 כפות שמן זית

½כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח 

1 כפית שטוחה פפריקה

1 כפית תבלין על האש

1 כפית סילאן

להשרות את קוביות חזה עוף ברוטב במקרר .

להוציא ולשפד בצורה כזו: לגלגל את הרצועות של החזה עוף לצורת שבלול ולשפד.

בין שבלול אחד לשני ניתן להוסיף ירק שאוהבים כמו בצל/תפו"א/קישוא ועוד.

הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה על להבה בינונית .

להפוך מידי פעם עד שהחזה מוכן.

אופציה נוספת לשמן תבנית ולהכניס לתנור לאפיה על 180° .

בהצלחה

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]