כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

חזה עוף בשיפוד/ מירב מלכה

לחתוך חזה עוף לרצועות ארוכות.

לרוטב:

2 כפות שמן זית

½כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח 

1 כפית שטוחה פפריקה

1 כפית תבלין על האש

1 כפית סילאן

להשרות את קוביות חזה עוף ברוטב במקרר .

להוציא ולשפד בצורה כזו: לגלגל את הרצועות של החזה עוף לצורת שבלול ולשפד.

בין שבלול אחד לשני ניתן להוסיף ירק שאוהבים כמו בצל/תפו"א/קישוא ועוד.

הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה על להבה בינונית .

להפוך מידי פעם עד שהחזה מוכן.

אופציה נוספת לשמן תבנית ולהכניס לתנור לאפיה על 180° .

בהצלחה

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים