יום רביעי

|

|

22/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/10/2025

|

יום רביעי

הכי קל, הכי טעים: עוגת שוקולד/ יפית

מתכון קל, פשוט וטעים משתי ביצים בלבד יוצאת עוגה מדהימה מנצחת וטעימה שלא תחליפו גם בעתיד.

כשבא לי להשקיע אני מחלקת את התערובת לתבניות בגודל זהה ולאחר האפייה מרטיבה מעט את אחת העוגות במים חמים עם סוכר ותמצית וניל, מורחת קצפת בין השכבות ומעל מצפה בגנאש.

החומרים:

2 ביצים
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קקאו כהה איכותי
2 כוסות קמח תופח או רגיל + שקית א.אפייה
כוס מי ברז
כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
לטרוף ידנית במטרפה פשוטה ביצים וסוכר, אח"כ להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ולערבב. את הקקאו לסנן לתערובת כדי שלא יהיו גושים.

נוצרת תערובת דלילה וזה בסדר( מהסיבה הזאת חום האפייה נמוך ומשך האפייה מעט ארוך וזה תלוי כמובן גם בגודל התבנית).

אופים על 160 מעלות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים עליו

** מתקבלות שתי עוגות אינגליש קייק או עוגה בקוטר 24.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

3 תגובות

  1. וואו!!!! המון סוכר.
    המתכון נראה ממש מעולה.
    הייתי ממליצה לשים פחות סוכר…
    תודה על המתכון ושבת שלום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]