החומרים:
טורטיה מקמח חיטה של רמי לוי
ממרח שוקולד אגוזי לוז של רמי לוי
ממרח חמאת בוטנים
אגוזי קורקונט
תותים/קיווי/בננה/מנגו לפי העונה
אופן ההכנה:
מחממים טוסטר לחיץ
מניחים טורטיה על משטח העבודה ויוצרים חתך רדיוס ממרכז הטורטיה עד השוליים.
על רבע טורטיה (לא הרבע הקרוב לחתך) מורחים שוקולד וחמאת בוטנים. זה בסדר גמור שהממרחים מתערבבים. מפזרים אגוזי קורקונט ומניחים את הפרי שבחרתם.
סוגרים לפי צורת קרפ – מקפלים את הטורטיה מהקו החתוך המילויים המתוקים. את המשולש הנוצר מקפלים שוב ומסיימים בקיפול נוסף על החלק החשוף.
מכניסים לטוסטר, אופים עד להזהבה ומגישים חם.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
מה הקשר? זה סוג של עלה סיגר/ פיתה. מה הקשר לקרפ? יש מתכונים פשויטם ביוטיוב לקרפ
לא יצא לי טוב אוליי זה בגלל שהחומרים לא היו של רמי לוי חחחחחחח