חומרים:
200 גרם נטורינה/ מרגרינה/מחמאה
1 כפית תמצית וניל
1שקית אבקת אפיה
1ביצה l
חצי כוס שמן
חצי כוס מים מהברז
שקית 100 גרם אבקת סוכר
600 גרם קמח מנופה(קצת יותר מחצי קילו)
אופן ההכנה:
ללוש הכל היטבעד לקבלת לבצק רך וקטיפתי
לרדד על משטח מקומח
וליצור עיגולים עם קורצן.
למלא במילוי אהוב ( שוקולד, תמרים, חלווה)
ולחבר קצוות כדי ליצור משולש של אוזן המן
לאפות ב180 לרבע שעה או עד שנאפה אך עדיין נשאר בהיר ואפוי
ניתן לפזר מעל באבקת סוכר ובתיאבון
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
מצטערת שאת לא כתבת כמה שעות התבשיל צריך להיות בטעם, אבל זה נראה מאוד טעים! מה מומלץ להגיש עם התבשיל?
אפשר להכין מהבצק גם רולדות במילוי תמרים , נכון?