אוזני המן במלית אגוזים ללא מרגרינה/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 75 דק', כמות: 60 אוזני המן.

החומרים לבצק

2 כוסות קמח (300 גרם)

4 כפות אבקת סוכר

2 חלמונים

1/4 כפית מלח

3 כפות שמן קוקוס

1/2 כוס מים פושרים

החומרים למלית אגוזים:

250 גרם אגוזי מלך טחונים

1 וחצי כוסות סוכר

2 חלבונים (שנותרו מהבצק)

לפידור אחרי האפיה – 1 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק- מכניסים את הקמח, אבקת הסוכר והמלח לקערת הלישה. מוסיפים את שמן הקוקוס ולשים בוו ה-K או ביד עד שהשמן נטמע בבצק. מוסיפים את המים והחלמונים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק ביריעת ניילון ומשהים במשך חצי שעה.

מכינים את המלית – מכניסים את הסוכר, האגוזים הטחונים והחלבונים לקערה ומערבבים היטב.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעלה דק מאוד. חשוב לרדד דק מאוד כדי שיצא פריך. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.

מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית. סוגרים את העיגולים למשולשים ומהדקים את הקצוות היטב.

מניחים את אוזני המן בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 12-15 דקות.

מקררים ומפדרים אבקת סוכר.

שומרים במקפיא עד להגשה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.