דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 75 דק', כמות: 60 אוזני המן.
החומרים לבצק
2 כוסות קמח (300 גרם)
4 כפות אבקת סוכר
2 חלמונים
1/4 כפית מלח
3 כפות שמן קוקוס
1/2 כוס מים פושרים
250 גרם אגוזי מלך טחונים
1 וחצי כוסות סוכר
2 חלבונים (שנותרו מהבצק)
לפידור אחרי האפיה – 1 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק- מכניסים את הקמח, אבקת הסוכר והמלח לקערת הלישה. מוסיפים את שמן הקוקוס ולשים בוו ה-K או ביד עד שהשמן נטמע בבצק. מוסיפים את המים והחלמונים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק ביריעת ניילון ומשהים במשך חצי שעה.
מכינים את המלית – מכניסים את הסוכר, האגוזים הטחונים והחלבונים לקערה ומערבבים היטב.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעלה דק מאוד. חשוב לרדד דק מאוד כדי שיצא פריך. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית. סוגרים את העיגולים למשולשים ומהדקים את הקצוות היטב.
מניחים את אוזני המן בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 12-15 דקות.
מקררים ומפדרים אבקת סוכר.
שומרים במקפיא עד להגשה.