חומרים:
1 קילו קמח
2 מרגרינה חתוכה לקוביות
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
כוס מים פושרים
2 כפות פרג
למלית
2וחצי כוסות פרג
כוס סוכר
חצי כוס מים
3 כפות סילאן
2 כפות שמן
כף גרידת לימון
1 סוכר וניל
4 כפות אגוז מלך גרוס
חופן צימוקים.
אופן ההכנה
ללוש את כל חומרי הבצק לבצק אחיד וגמיש.
למלית.
להרתיח בסיר מים עם סוכר שמן וסילאן
עד שהסוכר נמס להוסיף את הפרג לערב כמה דק ולהוריד מהאש שמצטנן מעט להוסיף את האגוזים והצימוקים,
לרדד את הבצק לעובי 5 מ"מ לקרוץ עיגולים בקוטר 6 סמ' את המלית ניתן להעביר לשקית זילוף ולזלף במרכז כל עיגול ךסגור בקצוות לצורת אוזן המן ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דק.
בהצלחה ובתאבון
מעיין שמחיוף
3 תגובות
שלום שרה. כל תחליף שניסיתי למרגרינה משמן קנולה ועד שמן קוקוס לא צלח הבצק לא יוצא ימוח כמו שהוא עם מרגרינה .
בצלחה
וואוו.
זה מאד מוצלח.
יש תחליף למרגרינה אפילו לחלק שזה יצא אותו דבר?
תודה רבה.