דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 75 דקות, כמות: 40 אוזני המן
החומרים לבצק הירוק:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
3 כפות מחית גרעיני דלעת
1/2 כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
החומרים לבצק הצהוב והאדום:
2 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כף פפריקה מתוקה לבצק אדום או כורכום לבצק צהוב
2 וחצי כוסות קמח
החומרים למלית:
250 גרם אגוזים טחונים/200 גרם פרג טחון
1 כוס סוכר
שני חלבונים
כפית פפריקה למלית אדומה, כפית כורכום למלית צהובה, 2 כפות מחית גרעיני דלעת למלית ירוקה
לפידור אחר האפיה: 1 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מכינים את המלית – מערבבים היטב את האגוזים או הפרג, הסוכר והחלבונים. מחלקים את התערובת לשלוש ומוסיפים את הכורכום, הפפריקה ומחית גרעיני הדלעת, כל אחד למלית אחת.
מכינים את הבצק – טורפים היטב את הביצים עם הסוכר והשמן, מוסיפים את הקמח ולשים בכף עץ עד שמתקבל בצק רך. מכסים את הבצק ומשהים למשך 15 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב לעלה בעובי 1/2 סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול ממלית האגוזים וסוגרים למשולש על ידי קיפול הבצק כלפי פנים העיגול. צובטים את הקצוות.
אופים בתנור שחומם היטב על 160 מעלות במשך 15 דקות.
מפזרים אבקת סוכר במסננת דקה ומגישים.
אוזני המן נשמרים היטב במקפיא בקופסא אטומה.