חומרים לבצק הלבן:
1 ורבע כוס קמח
רבע כוס סוכר
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה
לערבב את כל החומרים היטב ולהכניס למקרר ל10 דקות.
חומרים לבצק חום:
1 ורבע כוס קמח
2 כפות קקאו
2 כפות מים
רבע כוס סוכר
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה
לערבב את כל החומרים היטב ולהכניס למקרר ל10 דקות.
למילוי:
ניתן למלא במגוון ממרחים
שוקולד
ממרח תמרים
חלווה ועוד
אופן ההכנה:
לרדד את הבצק החום ולמרוח במברשת מעט חלב / מים
לרדד את הבצק הלבן ולהניח מעל הבצק החום שרידדנו,
לרדד מעט את שניהם יחד ולחתוך את הקצוות .
לגלגל את שני הבצקים לרולדה, ולהקפיא למשך 10-15 דקות
לאחר שקפא לחתוך לעיגולים ( יוצא עוגיות ספירלה מאוד יפות)
לאחר מכן, לרדד לעיגול גדול יותר ולמלאות במלית שאוהבים.
לסגור לצורה של משולש,
לאפות בחום של 180 עד להזהבה.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
תודה על הכל! מתכון נהדר