חומרים:
200 גרם נטורינה/ מרגרינה/מחמאה
1 כפית תמצית וניל
1שקית אבקת אפיה
1ביצה l
חצי כוס שמן
חצי כוס מים מהברז
שקית 100 גרם אבקת סוכר
600 גרם קמח מנופה(קצת יותר מחצי קילו)
אופן ההכנה:
ללוש הכל היטבעד לקבלת לבצק רך וקטיפתי
לרדד על משטח מקומח
וליצור עיגולים עם קורצן.
למלא במילוי אהוב ( שוקולד, תמרים, חלווה)
ולחבר קצוות כדי ליצור משולש של אוזן המן
לאפות ב180 לרבע שעה או עד שנאפה אך עדיין נשאר בהיר ואפוי
ניתן לפזר מעל באבקת סוכר ובתיאבון
2 תגובות
מצטערת שאת לא כתבת כמה שעות התבשיל צריך להיות בטעם, אבל זה נראה מאוד טעים! מה מומלץ להגיש עם התבשיל?
אפשר להכין מהבצק גם רולדות במילוי תמרים , נכון?