תמונה: freepik
המצרכים:
3 בייצים גדולות/בינוניות
100 גרם שוקולד מריר מפורר
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מים חמימים
2 כוסות קמח לבן
1 אבקת אפיה
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים יחד ואת היבשים בנפרד. מאחדים ביניהם ומחלקים לתבנית קאפקייקס או למנג'טים.
אפשר לפזר לפני האפיה עדשים צבעוניות מלמעלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפיה של כ-20 דקות.
מקשטים בסוכריות צבעוניות או בקצפת.
לקצפת צבעונית ללא צבעי מאכל:
לצבע ורוד – מוסיפים תמצית רום.
לקצפת צהובה – רבע כפית כורכום.
לקצפת סגולה – תמצית סלק או תמצית כרוב סגול. (מבשלים מספר דקות בסיר עם מים ומשתמשים בנוזלים לצביעת הקצפת).
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
כמה ביצים?
3 בייצים, תוקן, תודה על שימת הלב!