יום שני

|

|

20/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/10/2025

|

יום שני

פסטה מקמח מלא ברוטב שמנת – תרד – הגרסא הטבעונית*

פסטה חלבית ברוטב שמנת ותרד היא הבחירה המוצלחת כדי להקל על הגוף שלנו ולהתפנק מארוחה מושלמת
| קרדיט: פריפיק

חומרים :

פסטה מקמח מלא – שקית (500 גרם)

קרם קוקוס – 500 מ"ל (ממליצה על AROY-D -שזה 100% קרם קוקוס )

תרד – חבילה (250 גרם)

2 בצלים בינוניים

שום – 12 שיניים קצוצות

2 כפות שמן זית

מלח הימלאיה 1/2 כפית שטוחה לפי הטעם

פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

 

אופן ההכנה:

1) חותכים את רוב התרד לחתיכות גסות, ואת היתר טוחנים בבלנדר מוט עם קצת מים.

2) חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן 3 דקות ומוסיפים את השום הכתוש ,מוסיפים את התרד החתוך

וממשיכים לטגן עד לריכוך קל.

3) מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לצמצום קל.

4) מוסיפים את התרד הטחון, המלח והפלפל השחור, וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה קלה.

5) מוסיפים את הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות עד לצמצום ואיחוד של הפסטה עם הרוטב.

 

תהנו 💗

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]